4 stuks
200 gram bloem
100 gram maismeel
80 gram suiker
15 gram bakpoeder
5 gram zout
400 ml water
Per stuk
50 gram bloem
25 gram maismeel
20 gram suiker
3,75 gram bakpoeder
1,25 gram zout
100 ml water
Doe alle droge delen door elkaar en meng goed. Je kan dit mengsel 'Pan Bati meelmix' lang bewaren, zodat je later ook kleinere porties kunt maken. Neem evenveel gram meelmix als water, meng goed door elkaar. Bak ongeveer 200 gram beslag aan beide kanten.
Van Pan Bati bestaat niet echt een vast recept. De verhoudingen zijn belangrijk. 1:2 Maismeel - Bloem, 1 theelepel bakpoeder, per beker maismeel. Ongeveer 1/3de beker suiker. Een snufje zout.
Het maken van de Pan Bati meelmix kost zo'n 10 minuten.
Het maken van het beslag kost zo'n 10 minuten.
Het bakken van 1 Pan Bati kost zo'n 10 minuten. Met twee pannen is 12 per uur te halen