160 g Penne of Fusili
60 g Groene pesto
25 g Parmezaanse kaas
250 ml kookroom
1 teentje knoflook
350 gram kip
1 kleine broccoli
1 sjalot
Breng in een ruime pan water aan de kook en kook de pasta al dente in 10-12 minuten. Snijd de roosjes van een kleine broccoli en kook deze de laatste 4-5 minuten mee met de pasta. Snijd tevens alvast de kip in blokjes. Snipper 1-2 sjalotten en snijd 1 klein teen knoflook fijn. Fruit kort even aan in een scheutje olie in een wok of koekenpan. Voeg de gesneden kipblokjes toe en bak al omscheppend bruin en gaar. Voeg 200-250 ml kookroom toe aan de kip samen met 60 g groene pesto en circa 25 g geraspte Parmezaanse kaas. Laat het geheel al omscheppend indikken tot de gewenste dikte. Giet de pasta en broccoli af en voeg toe aan het geheel. Meng alles nog even goed en serveer direct. Lekker met wat grof zeezout, een draai van de pepermolen en eventueel extra Parmezaanse kaas.